Johan Schikker (5 sterren Google)

December 2019 – Silvie Kamphuis is een zeer getalenteerd schrijfster. Korte lijnen, afspraken en tijdspaden worden prima nagekomen! Kan haar zeker aan een ieder aanbevelen. Het boek voor mijn moeder van 96 jaar is een groot succes geworden dankzij Silvie…..chapeau!


Ina Heijnen (recommendation LinkedIN)

Januari 2020 – Silvie heeft een vlotte pen en kan van een grote brij aan verhaallijnen één sterk verhaal construeren. Ze heeft me geholpen bij het schrijven van de uitgebreide interviews in mijn boek Spuug op je blouse. Silvie communiceert helder en komt haar afspraken na. Dus zoek je iemand om prettig mee samen te werken en een goed verhaal op papier te zetten? Twijfel niet!


H. Cornelissen (5 sterren Google)

Juni 2018 – Silvie heeft bijzonder vakkundig en professioneel een persoonlijk memoriam geschreven over mijn zuster. Een waardevol monument is het geworden voor de nabestaanden van mijn zus Suzan. Dank Silvie!

Jos Cornelissen (Aanbeveling Facebook)

Juni 2018 – Silvie is erin geslaagd een aantal gebeurtenissen uit het leven van SuuS op een toegankelijke en heel lezenswaardige manier te beschrijven. De kinderen krijgen op deze manier een goed beeld van hun moeder en haar afkomst. Fantastisch zoals dat is gelukt, terwijl Silvie haar niet kende en het met onze verhalen moest doen. Bedankt voor dit ‘monument’, we zijn er erg blij mee.


Nikki Lee Janssen (recommendation LinkedIN)

September 2018 – Silvie heeft voor mij mijn verhaal Niet van iedereen #de hel die online shaming heet geschreven.

Ik ben slachtoffer geworden van een ”sextortion” hacker, een enorm heftige gebeurtenis wat ik graag wou delen, om het maatschappelijke probleem aan te tonen, maar vooral om het taboe dat op dit onderwerp heerst te doorbreken. Mijn verhaal moest niet alleen mijn verhaal worden, maar ook een handboek voor ouders, leraren, tieners, en een eye opener voor de politie, de politiek en organisaties waar je als slachtoffer terecht zou (moeten) kunnen. Ook moest het uiteraard kunnen dienen als steunbetuiging voor andere (toekomstige) slachtoffers.

Ik heb Silvie ontmoet, en de klik was er meteen. Ik zou zoveel privé momenten met haar delen, dat voor mij die eerste ontmoeting heel belangrijk was. Het voelde meteen goed, en ik wist het toen al vrij zeker; Als er iemand is die mijn verhaal leesbaar op papier kan zetten voor zoveel diverse doelgroepen, en er ondanks het zware onderwerp toch wat humor in zou kunnen verwerken moest ik bij Silvie zijn.

We begonnen samen aan dit avontuur, vele malen bellen via FaceTime, vragen die ze me stelde beantwoorden ik vrijwel dezelfde avond nog, en de dag daarna waren er alweer nieuwe vragen voor me inclusief elke keer een nieuw hoofdstuk. De samenwerking liep zo vlot, en bij elk nieuwe hoofdstuk dat ik te lezen kreeg werd ik enorm enthousiast & trots! Het is de manier van schrijven, de kunst van het inleven, de woorden en quotes die Silvie gebruikt, alles werd exact zo neer gezet als hoe ik als persoon ben, onvoorstelbaar knap werk!

Het stopte echter niet toen mijn verhaal op papier stond, Silvie is tot op de dag van vandaag nog altijd betrokken bij het project qua boek, maar ook heel betrokken bij mij persoonlijk, dat waardeer ik enorm aan je, je bent een toppertje!

Nogmaals enorm veel dank Silvie, zonder jou creatieve pen was er nooit geen letter op papier gekomen; Duizendmaal dank voor je onwijs treffende pen! 


Roelie Roorda (5 sterren Google)

Juni 2018 – Silvie heeft een prachtig boek geschreven, over mijn ervaringen in de zorg bij mensen in de thuissituatie.