Er zijn veel mensen die graag een boek over (een deel van) hun leven willen schrijven of laten schrijven. Denk alleen al aan de levensgenieter, de overlever, de inspiratiebron, de harde werker of de kinderen en kleinkinderen die een biografie cadeau willen doen.

De levensgenieter

Heb je een mooi leven gehad? Nog lang niet afgelopen natuurlijk, maar kriebelt het om weer eens te vertellen over al die belevenissen, plotselinge wendingen en hoogtepunten? Het zou toch zonde zijn als die verhalen op een gegeven moment verloren zouden gaan. Laat een biografie schrijven of schrijf zelf je levensverhaal op met onze hulp. Alleen voor het nageslacht of misschien wel voor de boekwinkel?

De overlever

Veel mensen die iets heftigs hebben meegemaakt voelen de neiging om het van zich af te schrijven. Om alles op een rij te zetten en het een plek te geven, maar soms ook om anderen een hart onder de riem te steken of juist te waarschuwen. Kan jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Bekijk de mogelijkheden of bel voor een vrijblijvend gesprek.

De inspiratiebron

Heb jij de Mount Everest beklommen, ben je volledig zelfvoorzienend off-the-grid gaan leven of iets anders bizar geweldigs? Je hebt vast al wel eens bedacht om er een boek over te schrijven. Waarom ook niet? Wij helpen je graag met schrijfcoaching of we schrijven het boek voor je op basis van interviews.

De harde werker

Heb jij een bedrijf opgezet, waar je best wel een beetje trots op bent. Of heb je een carrière die je naar alle uithoeken van de wereld heeft gebracht? Wordt het niet hoog tijd om er een boek over te laten schrijven? Jij hoeft alleen maar te vertellen en wij schrijven.

De (klein)kinderen

Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor je vader of moeder of opa of oma? Ben je stiekem wel heel nieuwsgierig naar je familiegeschiedenis. Geef een biografie cadeau! Goedkoper dan met zijn allen op vakantie en het gaat een stuk langer mee.