biografie ter ere van verjaardag

Geef een biografie cadeau!

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor uw ouders of grootouders? Denkt u aan een groot feest of een vakantie, maar wilt u het dit keer toch anders aanpakken? Wij hebben het perfecte idee: laat een biografie schrijven.

Naarmate mensen ouder worden lijkt het verleden weer meer tot leven te komen. Verhalen over vroeger komen steeds weer aan de oppervlakte en u vraagt zich als kind of kleinkind af en toe af hoeveel u precies weet.

Wilt u de biografie cadeau doen op een verjaardag of een ander mooi moment?

Laat dan een zelfgemaakte boekcover op een kaartje drukken en verzend het met Greetz.

Cadeau voor uw ouders en voor uzelf

Het laten schrijven van een biografie heeft twee hele mooie kanten. Ten eerste geeft het iemand de gelegenheid om nog eens stil te staan bij het leven wat reeds geleefd is. Te vertellen over successen, mooie momenten of moeilijke obstakels. Het geeft iemand een aandachtig luisterend oor in een tijd die vluchtig is en waarin weinig mensen nog echt tijd lijken te hebben voor elkaar.

Ten tweede worden deze mooie herinneringen, levenslessen en belangrijke familieverhalen voor eeuwig vastgelegd. Als opa of oma er allang niet meer is, kunnen uw kleinkinderen en diens kinderen nog lezen over het leven van hun voorouders. Dat is toch beter dan welke film of welk boek ook?

Biografie voor ieder budget

Een biografie laten schrijven kan met verschillende budgetten. Een korte biografie kunt u bijvoorbeeld al laten schrijven vanaf 700 euro.

Geef de biografie cadeau!

Check bij ons de beschikbaarheid en geef vandaag nog de biografie cadeau. Maak uw eigen boekcover met een foto van uw vader of moeder, kies een titel en laat het printen op een kaartje. Een grote glimlach is gegarandeerd en daarna maken we een afspraak voor het eerste interview.

Share your thoughts