Zelf uw levensverhaal schrijven – strippenkaart voor coaching

U bent met pensioen en u hebt alle tijd van de wereld. Of u heeft een hobby gevonden in het schrijven van verhalen. Wat is een beter moment om te starten met uw levensverhaal? Juist, dat dachten wij ook. Iedere morgen na het ontbijt twee uurtjes herinneringen ophalen en wat stukjes schrijven. Maar waarover eigenlijk? Hoe komt u weer bij die herinneringen? Waar begint u in vredesnaam met schrijven? Simpelweg starten bij uw geboorte en chronologisch naar het einde toewerken of kan het ook anders? Wat is nou een mooie vorm om dat levensverhaal in te gieten? Is dat altijd de ik-persoon of zijn er nog andere manieren die u zou kunnen overwegen? Hoe bouwt u het verhaal op een spannende manier op? Moet er een centraal thema zijn? Een rode draad? Of mag het allemaal een beetje voortkabbelen?  

Zoveel vragen… U zou er bijna geen zin meer in hebben, maar wij helpen u heel graag! Met een beetje hulp kunt u op uw eigen tempo zelf uw levensverhaal op papier zetten. Het werkt heel simpel. U koopt een strippenkaart met 10 strippen. Die strippenkaart geeft u recht op 10 feedback-momenten.

 

Wat voor een vragen kan ik stellen?

  1. Vragen over stijl, structuur & perspectief
  2. Feedback op geschreven werk (max. 5 pagina’s per keer)
  3. Bespreken knelpunten en moeilijke keuzes
  4. Brainstormen over mogelijkheden
  5. Verzoek om voorbeelden en inspiratie

 

Als het levensverhaal af is kunnen we u ook helpen het in een prachtig boek te gieten. Onze grafisch designer Gertie heeft een moderne en een klassieke variant voor u ontworpen. U hoeft dus zelf niets te doen, behalve uw tien mooiste foto’s aanleveren.

Kosten

Strippenkaart coaching

€ 290 (incl. btw)
  • 10 strippen t.w.v. 30 minuten
  • Meelezen manuscript
  • Feedback per mail
  • Skype coaching
  • Telefonische coaching
Vraag de strippenkaart aan!