Een boekje open
Een boekje open
Based on 8 Google reviews.
Libert Hol
Libert Hol
07/09/2022
Vijf sterren volledig verdiend! Uitstekende vakkundige begeleiding bij: van mijmeringen tot een boek Bij het lezen van en luisteren naar mijn zeer persoonlijke verhaal ondervond ik empathie met professionele afstand. Oordeel zelf: LIBERT zonder dwarsliggers geen spoorlijn.
Dave Lenaards
Dave Lenaards
31/12/2021
Ik was op zoek naar een biograaf om mijn biografie samen te schrijven. Via internet kwam ik met Silvie van, 'Een boekje open' in contact. Vanaf het eerste contact voelde het voor mij heel vertrouwd en dat heeft gemaakt dat ik me heel kwetsbaar op durfde te stellen en dat wij samen een hele mooie biografie hebben geschreven. Daarnaast vind ik Silvie uiterst deskundig en zou ik haar ook aan andere mensen aanbevelen die met dit idee spelen.
Lex van der Post
Lex van der Post
17/06/2021
Na een prettig persoonlijk contact, eerst via e-mail maar gaandeweg het proces ook telefonisch, ben ik tijdens het interview met Silvie op een heel prettige en een zeer kundige manier ondervraagd. Tijdens dit gesprek zijn veel onderwerpen besproken, die vooraf door mij waren opgeschreven. Met deze informatie is een heel sprekende korte biografie opgemaakt, die alle belangrijke onderwerpen bevatte en op een heel prettige wijze omschreven zijn, waar diverse hoofdstukken met een pakkende zin afgesloten en samengevat werden. Kortom, het is een plezier, niet alleen voor mij, maar ook voor de familieleden en vrienden, om de biografie terug te lezen en alle periodes die wij samen beleeft hebben terug te lezen.
Johannes van der Post
Johannes van der Post
17/06/2021
Als cadeau voor mijn vaders pensioen hebben we Silvie een korte Biografie laten schrijven. Wat een talent, na een hoop vragen en een persoonlijk interview heeft ze in een 7tal hoofdstukken een heel leuk verhaal weten te schrijven. Petje af! Ook al was het een prijzig cadeau het is het dubbel en dwars waard, zoiets nemen ze nooit meer van je af. Niet alleen een mooie ervaring voor mijn vader, maar ook nog eens geweldig om voor zijn naasten zijn verhaal na te lezen! Chapeau!
Johan Schikker
Johan Schikker
05/12/2019
Silvie Kamphuis is een zeer getalenteerd schrijfster. Korte lijnen, afspraken en tijdspaden worden prima nagekomen! Kan haar zeker aan een ieder aanbevelen. Het boek voor mijn moeder van 96 jaar is een groot succes geworden dankzij Silvie.....chapeau!
H Cornelissen
H Cornelissen
18/05/2019
Silvie heeft bijzonder vakkundig en professioneel een persoonlijk memoriam geschreven over mijn zuster. Een waardevol monument is het geworden voor de nabestaanden van mijn zus Suzan. Dank Silvie!
Roelie Roorda
Roelie Roorda
16/05/2019
Silvie heeft een prachtig boek geschreven, over mijn ervaringen in de zorg bij mensen in de thuissituatie. Lieve groet Roelie.
Wouter Klein Velderman
Wouter Klein Velderman
09/05/2019